El 47 Campionat Autonòmic de galotxa en trinquet Trofeu El Corte Inglés té decidits els quatre equips que jugaran les semifinals. Però només això. Els encreuaments es decidiran en l’última jornada, a la qual Moixent i Riba-roja han arribat igualats a punts, amb la diferència particular de jocs a favor dels de la Costera. El campionat de grup està en joc. Tant Les Alcusses Moixent com Traverauto Riba-roja van fer els deures als seus desplaçaments del passat cap de setmana. Els moixentins s’imposaren 45-70 davant el Caixa Popular Manises, mentre que els riba-rogers guanyaren 25-70 contra els seus veïns del Caixa Popular la Pobla de Vallbona.

Els dos equips arriben empatats a 18 punts, i els dos jugaran a casa. Moixent rebrà el dissabte a Algímia d’Alfara, ja sense opcions, a partir de les 17:00 hores; Riba-roja serà des de les 18:00 hores l’amfitrió de Manises, que té assegurada la tercera plaça.

Queden tres jornades

El Corte Inglés en la modalitat de carrer està en la recta final amb tres jornades per davant. El dissabte es juguen dues partides, Electrofassar Massalfassar rep a Profisco 2000 Borbotó, i Lanzadera Montserrat acull a Mobles Guillén Faura. Ja el diumenge, Kiwa Quart, el líder, contra Ovocity Marquesat, segon i a tres punts.