Amb Bicorp, Beniparrell i Borbotó invictes després de dues jornades, este cap de setmana es disputa la tercera del Campionat Autonòmic de raspall Trofeu Diputació de València Gran Premi aproop! Telecom. La partida més emocionant serà a Borbotó, entre Estudi Martí i Ajuntament de Beniparrell, que lideren amb sis punts el grup B.

Al grup A, Cooperativa El Progreso Bicorp rebrà a Alqueria d’Asnar, que ara per ara és el rival a batre per a les de la Canal de Navarrés perquè es troben a només dos punts. Una victòria visitant li donaria la volta a la classificació en la part alta de la taula. La cita és el divendres a les 19:00h a Bicorp.

L’altre duel del grup A enfrontarà a La Vall C, que només suma dos punts després de dues partides, contra Alqueria de la Comtessa, que encara no ha estrenat el seu caseller.

Al grup B, duel pel lideratge entre dos equips empatats a punts. Ajuntament de Beniparrell i Estudi Martí Borbotó sumen sis punts, invictes en la competició, però este cap de setmana canviaran les coses. Els dos equips s’enfronten a les 17:30h del dissabte a Borbotó. Qui guanye, es desmarca.

La partida que completarà la jornada serà la que enfrontarà, també en este grup B, a Justo Ballester Meliana i Tavernes Blanques, el dissabte a les 17:00h a Meliana. També ací es trencarà l’empat, ja que els dos equips encara no han sumat cap punt.

La competició masculina, a foc

El Campionat Autonòmic de raspall Trofeu Diputació de València Gran Premi aproop! Telecom masculí arriba a la 10ª jornada amb partides que poden ser clau de cara a la recta final de la fase regular.

El dissabte, a les 18:00h, Gavarda rebrà al CPV El Genovés, que no pot perdre el ritme del líder Bicorp, el qual té a dos punts. El diumenge serà el dia que els de Bicoroliva rebran a casa (18:00h) a La Vall B, que és el cuer. També diumenge, a les 11:00h del matí, Muro acull el duel entre els locals i Xeraco. Dos punts separen als dos equips, amb els de la Safor per davant, quarts.