Trobades. Apropar i promoure entre els més menuts 1 Grup al trinquet de l’alumnat participant a la Trobada

L’Alqueria d’Asnar promociona la pilota valenciana | FOTOS DE FEDPIVAL

2 El matí a l’Alqueria d’Asnar va estar d’allò més entretingut 3 Manualitats de tots i totes les participant 4 Les més menudes també pogueren passar-s’ho d’alló més bé amb els botamolls F

L’Alqueria d’Asnar promociona la pilota valenciana | FEDPIVAL

L’Alqueria d’Asnar ha celebrat la primera de les Trobades de promoció de la pilota valenciana que es celebraran a la província d’Alacant. Aquestes cites, que compten amb el suport de la Diputació d’Alacant, tenen com a objectiu apropar i promoure el nostre esport entre els més menuts, especialment entre les xiquetes.

L’Alqueria d’Asnar promociona la pilota valenciana

El Poliesportiu Municipal va congregar este dimarts vora 100 alumnes del CRA L’Encantada de l’Alqueria d’Asnar -que recull també l’alumnat de Planes i Benimarfull- i del CEIP el Bracal de Muro d’Alcoi. Els xiquets i les xiquetes gaudiren durant tot el matí d’una sessió de pilota amb tres tècnics de la Federació, partides de raspall i tallers per a conéixer amb més detall el nostre esport de la pilota valenciana.

L’Alqueria d’Asnar promociona la pilota valenciana

La jornada va comptar amb la presència de l’alcalde de l’Alqueria d’Asnar, Jaume Pascual; la regidora de Joventut i Temps Lliure, Myriam Vidal; i el president de la Federació de Pilota Valenciana, José Daniel Sanjuán.

Per a Jaume Pascual aquesta Trobada suposa «una recompensa a molts anys de treball i inversió a la pilota valenciana. Estem recollint els fruits d’anys de sacrifici per a aconseguir les instal·lacions i l’Escola de Pilota que tenim. Este primer encontre és una satisfacció total per a l’equip de govern. Hui tenim més força més a seguir invertint en el nostre esport».

Daniel Sanjuán volgúe destacar també que la Federació està realitzant «una aposta molt forta per la pilota femenina. A més, la Diputació d’Alacant vol fomentar la pilota femenina en la província i per això anem a fer una sèrie de trobades, per a que més clubs i més pobles s’enganxen i tinguen més xiques jugant a pilota»

En aquesta jornada participaren també com a tècnics esportius de pilota Josep Llopis ‘Ricardet’, a més de Josep Moreno i Juan Llopis ‘Batiste’.