Els XL Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana celebren els pròxims 12 i 13 de juny les finals autonòmiques d’escala i corda. El trinquet ‘Els Xocats’ de Moixent serà l’escenari de les fases finals: benjamí, aleví, infantil, cadet i juvenil. Participaran les escoles d’Algímia d’Alfara, Beniarbeig-El Verger, Massamagrell, Meliana, Moixent, Onda, Ondara, Vila-real i Vinalesa. Les més nombroses seran les de Beniarbeig-El Verger, Massamagrell i Meliana, amb tres representants, pels dos d’Algímia d’Alfara, Onda i Ondara.

Les categories benjamí, aleví, infantil i cadet disputaran les seues partides el diumenge 12 durant tot el dia. Per a la vesprada del dilluns 13 quedaran els enfrontaments de la categoria juvenil.

Obriran el foc en aleví, a partir de les 9.00 hores del diumenge, amb les escoles de Meliana, Massamagrell A, Ondara i Onda. Per a les 11.00 l’activitat a cadet, amb els equips Massamagrell A, Algímia d’Alfara, Beniarbeig-El Verger i Onda.De vesprada, a les 16.30 hores, arrancarà benjamí amb Algímia d’Alfara, Vinalesa i Beniarbeig-El Verger. Els infantils -Meliana A, Meliana B, Ondara i Vila-real- entraran en acció a le les 18.30 hores. Tancaran les fases finals el dilluns els juvenils, a partir de les 18:30 hores, amb les escoles de Massamagrell, Moixent i Beniarbeig-El Verger.