L’última jornada del campionat autonòmic de frontó parelles – Trofeu Diputació de València es va disputar este passat dimecres al frontó Jose Antonio Montesa de la localitat de El Puig. Es van disputar les finals de 3ª categoria entre setmana i 2ª categoria entre setmana, amb triomf del CPV Castelloner i Carraixet Tavernes Blanques, respectivament.

La primera final, 3ª categoria entre setmana, va enfrontar a CPV Castelloner, compost per David Monleón i Jesús Marrahí, i CPV Pelayo, amb Alberto Soldado i Juan Carlos Peinado. La final va estar molt igualada fins que arribaren als 10 punts, a partir d’eixe moment l’equip roig va aconseguir dominar la partida i acabar 41-17 per al CPV Castelloner.

En la final de 2ª es varen veure les cares el CPV Tavernes Blanques, amb Albert Giner i Mario Cañada, i el CPV Xirivella, de Gabriel Martinez i Adrian Pradas. La partida va ser molt igualada amb 41-38 a favor de l’equip de Tavernes. En el moment que pareixia que s’anaven a distanciar i endur-se la partida, el seus rivals varen reviscolar i varen aconseguir empatar la partida. Al final els de Tavernes varen pujar el seu nivell de joc per tal de fer-se amb el trofeu.