El Campionat Autonòmic de raspall parelles, Trofeu Diputació de València, Gran Premi Aproop, es disputa en totes les categories femenines a partir del 10 de setembre, menys en Primera, on la competició arrancarà aquest cap de setmana. En homes, també la competició començarà el dia 10.

Primera: Grups, equips i jugadores

En el grup A de Primera femenina estan enquadrats Ajuntament de Beniparrell A (Ana i Mireia), Estudi Martí Borbotó A (Irene i Amparo), Ecomuseo Bicorp A (Victoria i Marina) i Tavernes A (Marta, Joana i Zaira). En el grup B jugaran Alqueria de la Comtessa (Judith i Clàudia), Alqueria d’Asnar (Erika, Myriam i Fanni), Estudi Martí Borbotó B (Ana i Anabel) i La Vall B (Aida i Natalia).

Primera jornada en Primera

En la primera jornada, en Primera la competició comença el dissabte. En el grup A s’enfrontaran Ajuntament de Beniparrell A-Estudi Martí Borbotó A el diumenge a les 19:00h, i Ecomuseo Bicorp A-Tavernes A el dissabte a les 18:00h. En el grup B, els duels de la jornada inicial mesuraran les forces d’Estudi Martí Borbotó B-La Vall B el dissabte a les 17:30h, i Alqueria de la Comtessa-Alqueria d’Asnar A el dissabte a les 11:00h.

Els homes, a partir del dia 10

El 10 de setembre comença el Campionat Autonòmic de raspall parelles masculí, Trofeu Diputació de València, Gran Premi Aproop, en totes les categories masculines, des de Primera a Quarta C. En el grup A, jugaran els equips de La Vall A (Rafa, Arnau, Miquel, Blai i Josep), Xeraco A (Guillermo, Josep, Ángel, Jefrey i David), Gavarda (Pau i Ximo) i Ferratges Ella Alzira B (Antonio, Enrique, Javier i Juan). En el grup B estan enquadrats els equips de Family Cash Alzira A (Rubén, Daniel i Ramón), El Genovés (Kilian, Caxu, Jorge i Albert), Lanzadera Montserrat (Fede, Carlos i Óscar) i Bicoroliva Bicorp (Víctor, Borja i Mario). En la primera jornada, en Primera en el grup A s’enfrontaran La Vall A-Xeraco A i Gavarda A-Ferratges Ella Alzira B, mentre que en el grup B els duels que obriran la competició seran els de Lanzadera Montserrat A-Bicoroliva Bicorp A i Family Cash Alzira A-El Genovés A.