Es completà la quarta jornada de l’Interpobles de galotxa - Gran Premi Edicom en carrer amb victòries locals dels dos millors classificats (10 punts). Albuixech i Montserrat asseguraren els punts a casa i prenen avantatge respecte dels seus perseguidors, encapçalats per Borbotó després del seu triomf davant Massalfassar.

Aquest cap de setmana es tanca la primera volta del campionat amb partides a Faura, Borbotó i Alfarp. Al carrer faurer, els locals rebran a Albuixech el dissabte a les 17:00h; per la seua banda, Montserrat visitarà Borbotó el divendres a les 17:30h. A més, Marquesat exercirà com a amfitrió de Massalfassar, el dissabte a les 17:00h.

En trinquet, Moixent i Manises manen

A trinquet, adversa jornada per als equips que actuaven com a locals a la quarta del Campionat Interpobles de Galotxa en trinquet - Gran Premi Edicom. Ni Riba-roja ni la Pobla de Vallbona ni el líder, Moixent, aconseguiren fer-se amb el triomf, tot i que en el cas de vallbonencs i moixentins almenys retingueren un punt. A l’altra cara de la moneda es troben Manises, Alfara del Patriarca i Alfara de la Baronia, que guanyaren i avançaren en els seus objectius.

La cinquena jornada suposarà el final de la primera volta. Moixent va visitar el dimarts Alfara del Patriarca, amb victòria dels de la Costera 45-70. Manises rebrà a la Pobla de Vallbona dissabte a les 17:30 hores. El duel Alfara de la Baronia-Riba-roja, el mateix dissabte a les 17:00 hores