L’anada de semifinals de Primera categoría de la 33 Lliga de Perxa Trofeu Diputació d’Alacant va deixar totes les incògnites de cara als duels de tornada d’aquest cap de setmana. Els ajustats triomfs locals de Mutxamel i Orba fan que els enfrontaments a Sella i Benimagrell siguen d’allò més interessant. A Orba, l’equip local es va imposar per la mínima al campió de la lligueta, Benimagrell (10-9). Per la seua banda, Mutxamel va superar a casa a l’amfitrió de les finals d’enguany, Sella, equip que haurà de remuntar un 10-7.

Les partides de tornada es jugaran les dos dissabte. A les 16:45 hores arrancarà el duel entre Sella i Mutxamel a la Plaça Major de la localitat de la Marina Baixa. A les 17:00, el carrer de pilota de Benimagrell acollirà la partida entre els de Sant Joan d’Alacant i Orba.

D’altra banda, a les categories de Segona i Tercera va finalitzar la fase regular i ja estan servides les semifinals. La categoria de plata s’ha tancat baix el domini de Sella. L’equip sellard ha finalitzat primer de grup i el seu rival a semifinals serà el quart classificat, Relleu. L’altre encreuament amidarà les possibilitats de final de Crevillent, tercer, i Sant Vicent, que ha acabat segon.

Orba i Relleu s’han proclamat campions de grup a la Tercera categoria, amb la qual cosa eviten enfrontar-se, almenys de moment. Els orbers, primers del grup A, s’amidaran a Xixona, segon del grup B. Per la seua part, Relleu, líder del grup B, tindrà com a rival a Gata de Gorgos, segon del grup A.