El passat cap de setmana es va jugar l’anada dels quarts de final del Campionat Autonòmic de raspall parelles Trofeu Diputació de València Gran Premi aproop! telecom amb resultats inesperats. Els campions de grups de la fase regular, Bicoroliva Bicorp A i CPV Xeraco A, van perdre i hauran de lluitar en la tornada d’aquest cap de setmana per aplegar a les semifinals.

CPV Gavarda A va guanyar a casa contra l’equip que ha aconseguit la màxima puntuació en tota la competició, Bicorp (25-20). Altra sorpresa es va donar al carrer de Montserrat ja que l’equip dels de la Ribera van vèncer 25 a 5 als de Xeraco. Al trinquet de Xeraco es van enfrontar els dos equips d’Alzira. Ferratges Ella Alzira B va guanyar 25 a 15 a Family Cash Alzira A. Per últim, CPV La Vall també va vèncer al Genovés A en el trinquet dels de la Costera (20 a 25).

Aquest cap de setmana que ve es jugaran les partides de tornada per a classificar-se a les semifinals. La Vall rep a El Genovés el dissabte a les 17:00h a Càrcer, Bicorp acull a Gavarda el dissabte a les 17:00 també, mentre que el duel entre Xeraco i Montserrat serà el diumenge a les 18:30h i el de Family Cash Alzira contra Ferratges Ella Alzira B el dissabte a les 18:00h. La final es jugarà el diumenge 18 de desembre a Ontinyent.