La XVI Lliga CaixaBank de raspall femení professional ha arribat a l’equador de la fase regular amb la disputa de les cinc primeres partides.

Els equips formats per Irene-Myriam-Fanni i Aida-Fanni-Marina lideren la classificació amb 6 punts, però aquestes ja han jugat tres partides, per dos d’aquelles, les quals han descansat aquest cap de setmana.

La competició continua aquesta setmana amb tres noves partides. Dijous, el trinquet de Bellreguard acollirà a partir de les 16:30 hores la partida entre Irene-Myriam-Júlia i Victoria-Anabel-Ivet. Divendres, a Sueca, Erika-Amparo-Mireia s’enfrontaran contra Ana-Natalia-Àngela a les 17:00 hores. Diumenge a les 12:00 hores, l’equip de Victoria tornarà a jugar, en aquesta ocasió al trinquet de Piles, contra Aida-Fanni-Marina.

Per al diumenge 11 de desembre queden les dos últimes partides, que es celebraran al trinquet de Càrcer. A les 11:00 hores jugaran Irene-Myriam-Júlia contra Erika-Amparo-Mireia, i a les 12:00 arribarà el torn d’Ana-Natalia-Àngela contra Victoria-Anabel-Ivet.

Els dos millors equips de la fase regular accediran directament a la final, que es jugarà al trinquet d’Alzira el cap de setmana del 17-18 de desembre, juntament amb la partida pel tercer i quart lloc.