Cap de setmana per conèixer tots els campions del Campionat Interpobles Edicom

Godelleta i Vilamarxant tornen a acollir les finals de galotxa en carrer i en trinquet

Lanzadera Montserrat i Ovocity Marquesat lluitaran pel títol en Primera carrer.  fedpival

Lanzadera Montserrat i Ovocity Marquesat lluitaran pel títol en Primera carrer. fedpival / FEDPIVAL. valència

FEDPIVAL. valència

Aquest cap de setmana es disputen tota la resta de final del Campionat Interpobles Edicom de galotxa en carrer i en trinquet. La final de Primera en carrer serà la que enfrontarà, al carrer de Godelleta, el dissabte a les 17:30h a Lanzadera Montserrat A contra Ovocity Marquesat A, mentre que la de Primera de trinquet serà a Vilamarxant, el diumenge a les 11:30h, entre Alfara de la Baronia i Traverauto Riba-Roja A.

Alfara de la Baronia i Traverauto Riba-roja serà el duel de la final de trinquet en Primera.  fedpival

Alfara de la Baronia i Traverauto Riba-roja serà el duel de la final de trinquet en Primera. fedpival / FEDPIVAL. valència

En carrer, més enllà de la final de Primera, la qual es podrà seguir en directe per À Punt, les finals que queden per disputar-se a Godelleta són la de Juvenils A entre Lanzadera Montserrat i Ovocity Marquesat (dissabte, 15:00h), la de Segona entre Ajuntament de Beniparrell A i Autos Meliana A (diumenge, 15:30h), la de Quarta entre Ovocity Marquesat D i Eléctrica Vinalesa B (diumenge, 17:00h) i Curtes B entre CPV Meliana F i CPV Meliana D (diumenge, 18:30h).

En trinquet, Vilamarxant acull el diumenge a les 11:30h les finals de Primera, entre CPV Alfara de la Baronia i Traverauto Riba-roja A i Juvenils B entre Caixa Popular Pobla de Vallbona i Amics Ribera Carlet (diumenge, 10:00h).