Arranca la segona volta a l’Autonòmic Aon d’escala i corda

Algímia d’Alfara i Moixent es mantenen invictes i lideren la classificació als seus grups

David Lostado lidera amb el CPV Algímia el seu grup de l’Autonòmic Aon d’escala i corda. | FEDPIVAL

David Lostado lidera amb el CPV Algímia el seu grup de l’Autonòmic Aon d’escala i corda. | FEDPIVAL / fedpival. lvalència

fedpival. lvalència

Els equips de Petrer, Moixent, Algímia d’Alfara i Xilxes van sumar el triomf a la tercera jornada de Primera categoria de l’Autonòmic Aon d’escala i corda, què va tancar la primera volta del campionat.

Algímia i Moixent es mantenen com a líders dels seus grups, en solitari, i compten cada partida per victòria.

En el grup A, Algímia d’Alfara va superar a Trinquet de Torrent A per 60 per 30. Els torrentins continuen sense sumar cap punt en la classificació, mentre que els líders han guanyat les tres partides de les tres jornades disputades fins ara.

En l’altre duel, Vicenta Palasí Xilxes va deixar en 10 a Alfara de la Baronia, amb la qual cosa l’empat a 3 punts que hi havia entre els dos equips es va trencar a favor dels castellonencs, que segueixen ara de prop al líder Algímia d’Alfara.

En el grup B, Les Alcusses Moixent no va permetre cap sorpresa davant de Traverauto Riba-roja (60-5), i segueix al capdavant del grup amb ple de victòries. Els del Camp de Túria, per contra, continuen en la lluita tot i la derrota, a només 3 punts dels líders.

En l’altra partida, Delifret-Magber Petrer es va estrenar com a guanyador en vèncer per 60-15 a Camisolar Massamagrell, que continua sense puntuar.

Pròxima jornada

La pròxima jornada, la quarta, es jugarà íntegrament el dissabte 28 de gener.

Al grup A, Trinquet de Torrent A rebrà a Alfara de la Baronia a les 16:15 hores, mentre que l’altre duel, Vicenta Palasí Xilxes contra Algímia d’Alfara, es disputarà a partir de les 18:00 hores al trinquet xilxer. En el grup B, Delifret-Magber Petrer visitarà la canxa de Les Alcusses Moixent a partir de les 16:30 hores, mentre que Traverauto Riba-roja rebrà al trinquet de l’Eliana a Camisolar Massamagrell a les 17:30 hores.