Albalat dels Sorells i Albuixech s’avancen a les semifinals de la Copa Hivern de galotxa

levante-emv. valència

La quarta Copa d’Hivern de galotxa encetà la ronda de semifinals a la categoria Vaqueta amb dos triomfs a domicili, això sí, amb marcadors molt distints.

A Massalfassar, Econsost Albalat dels Sorells s’imposà per un rotund 15-70 i té quasi els dos peus a la final.

Al carrer de pilota de Vinalesa, en canvi, el resultat final del duel entre Elèctrica de Vinalesa B i Albuixech deixa tot obert de cara a la tornada. El triomf per la mínima (65-70) dels albuixequers, els quals havien signat una fase regular immaculada, deixa als dos equips de l’Horta Nord amb opcions de classificar-se per a les pròximes finals que es jugaran el diumenge, dia 5 de març, precisament al municipi d’Albuixech.

Curtes A

La categoria de Curtes A ja té finalistes. Autos Meliana A i Pelayo A es veuran les cares després d’haver superat amb èxit les seues eliminatòries de semifinals. Els melianers han deixat fora a Gestoría Polo Nàquera després de dos victòries treballades (50-70 a Nàquera i 70-60 a Meliana).

Pel que fa a Pelayo A, també guanyà les dos partides de semifinals davant Elèctrica de Vinalesa A, primer a casa (70-45) i després al carrer vinalesí (35-70).

Curtes B

A Curtes B encara s’han de jugar les partides de tornada. De moment, Socarrades Campanar A i B aconseguiren avançar-se als seus rivals als enfrontaments d’anada. Campanar A superà per 70-15 a Fontanería Miguel Bueno Meliana C; Campanar B guanyà 70-45 a Petrés B.