Tres campiones i un campió de raspall a Sueca

Noelia de Beniparrell va conquistar el seu tercer títol consecutiu de la màxima categoria de l’Autonòmic Individual; Laura CPV La Vall, Eva CPV Meliana i Gustavo CPV Favara també s’imposaren

Final 3ª Femenina, Blanca Montserrat i Eva Meliana. | NOMBRE FEQWIEOTÓGRAFO

Final 3ª Femenina, Blanca Montserrat i Eva Meliana. | NOMBRE FEQWIEOTÓGRAFO / FEDPIVAL. sueca

FEDPIVAL. sueca

El trinquet Eusebio de Sueca va acollir el passat dissabte les primeres finals del 12 Campionat Autonòmic Individual de Raspall - Trofeu Generalitat Valenciana 2023.

Final 2ª Femenina, Eva Montserrat i Laura Alfàs del Pi. | FEDPIVAL

Final 2ª Femenina, Eva Montserrat i Laura Alfàs del Pi. | FEDPIVAL / FEDPIVAL. sueca

Les categories de Primera, Segona i Tercera Femenina i Veterans Masculina coronaren a les tres noves campiones i el nou campió de la modalitat individual, en una jornada que tindrà continuitat el pròxim diumenge amb la resta de finals masculines i la de Quarta femenina.

Noelia de Beniparrell enca-dena tres títols individuals consecutius.  fedpival | FEDPIVAL

Noelia de Beniparrell enca- dena tres títols individuals consecutius. fedpival | FEDPIVAL / FEDPIVAL. sueca

A la màxima categoria femenina, Noelia CPV Beniparrell va fer-se amb el seu tercer títol consecutiu, després d’imposar-se a Ana de Borbotó per 25-20. La partida va resultar prou igualada i cap de les dos jugadores va aconseguir trencar la treta de la seua rival, amb la qual cosa Noelia, afavorida per la reballà, va disposar de l’oportunitat d’ocupar el dau al joc definitiu i assegurar-se el triomf.

Final Veterans. Gustavo Favara - Felip Albalat Sorells. | FEDPIVAL

Final Veterans. Gustavo Favara - Felip Albalat Sorells. | FEDPIVAL / FEDPIVAL. sueca

D’aquesta manera, la major de les germanes Puertes completa una trilogia de triomfs que va començar al 2021, també contra Ana, al carrer de Meliana, i va continuar l’any passat al mateix escenari suecà davant Carol.

Final 1ª Femenina. Ana Borbotó i Noelia Beniparrell | FEDPIVAL

Final 1ª Femenina. Ana Borbotó i Noelia Beniparrell | FEDPIVAL / FEDPIVAL. sueca

A la categoria de plata, la història va resultar ben distinta, ja que Laura CPV La Vall d’Alcàntera-Càrcer va superar a Eva CPV Montserrat per 25-5. Amb aquest resultat, a més, Laura va tornar a Eva el resultat de la partida de la fase regular, on va guanyar aquesta pel mateix marcador.

La final de Tercera va oferir el mateix resultat de 25-5, en aquest cas en favor d’Eva CPV Meliana davant Blanca CPV Montserrat. En aquest cas, Eva va demostrar la seua condició de favorita, després d’una lligueta immaculada, i se’n va emportar el títol.

Pel que fa a la final de Veterans, Gustavo CPV Favara va alçar el trofeu de campió després de superar a Felip CPV Alfara per 25-10.

El protocol de lliurament de trofeus per als jugadores i jugadores finalistes va correspondre a Vicen Martínez, regidora d’Esports de Beniparrell; Gerard Ullà, regidor de l’Ajuntament de Montserrat; i Susana Martínez i Pablo Esteve, vicepresidenta i vicepresident de raspall de la Federació de Pilota Valenciana.