L’Individual al 7 i Mig d’escala i corda es tanca a Onda

Divendres i dissabte el trinquet ondenc coronarà als campions de les set categories

El segon Campionat Autonòmic Individual al 7 i Mig d’escala i corda es tanca aquest capde setmana. |   FEDPIVAL

El segon Campionat Autonòmic Individual al 7 i Mig d’escala i corda es tanca aquest capde setmana. | FEDPIVAL / fedpival. valència

Fedpival. valència

El segon Campionat Autonòmic Individual al 7 i Mig d’escala i corda - Trofeu Diputació de València Gran Premi Aon coneixerà aquest cap de setmana els seus nous campions. El trinquet d’Onda acollirà divendres i dissabte les finals de Primera, Segona, Tercera A, Tercera B, Quarta A, Quarta B i Veterans amb la participació de 14 jugadors pertanyents a 11 clubs de les tres províncies de la Comunitat Valenciana. Estaran representats els clubs de Torrent, Manises, Moncada, Onda, La Valldigna, Xúquer Sueca, Pelayo, la Pobla de Vallbona, l’Eliana, Petrer i Xilxes. Torrent, Pelayo i Moncada són els que aporten doble representació en aquestes finals que comptaran també amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Onda i el Club Pilotari Onda.

Divendres es disputaran les dos primeres finals. A les 18:30 hores obrirà el foc la de Quarta A, amb Laso i Miguel Ángel, els dos del CPV Torrent, que han deixat fora en semifinals a Víctor CPV La Pobla i Moisés CPV Campanar respectivament. A continuació, seran Xavi CPV Manises i Josevi CPV Moncada els que s’enfrontaran pel títol de la categoria Tercera A, després de superar en semifinals a Juan Carlos CPV Pelayo i Roca CPV Llíria.

Ja dissabte, l’activitat es reprendrà a les 11:00 amb la final de la categoria Veterans, entre Pedro CPV Onda i Juanjo CPV La Valldigna. Els següents en jugar seran Josep CPV Xúquer i Mario CPV Pelayo, finalistes de Tercera B una vegada guanyat el dret en les eliminatòries contra Andrés CPV Pelayo i Pedro CPV Manises.

Les últimes finals es jugaran durant la vesprada de dissabte. A les 15:30, a la categoria Quarta B, s’enfrontaran Álvaro CPV La Pobla de Vallbona i Adrián CPV Moncada.

A les 16:30 està prevista la final de Segona, que presenta el duel entre Terio CPV L’Eliana i Guillem CPV Pelayo, botxins d’Isaac CPV Tamborí i Salva CPV Manises a semifinals.

Per a tancar, la guinda la posaran els finalistes de Primera, a partir de les 17:30 hores. Ángel CPV Petrer i Pablo CPV Xilxes aspiren a prendre el relleu de Gabri CPV Museros, campió l’any passat. El de Petrer es va desfer a semifinals de Martín CPV Faura; el de Borriol va superar a Carlos CPV Petrer.

Jocs Esportius a Onda

El trinquet d’Onda acull aquest diumenge la fase final autonòmica dels XLI Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana d’escala i corda. 10 escoles es reuniran al municipi de la Plana Baixa per a disputar-se els títols de les categories benjamí, aleví, infantil i cadet en una jornada que comptarà amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Onda i el Club Pilotari Onda, a més de la Generalitat Valenciana, la Diputació de València i Caixa Popular.

Participaran les escoles d’Almassora, Beniarbeig-El Verger, Massalfassar, Massamagrell, Moixent, Onda, Ondara, Orba, Sella-Relleu i Vinalesa. Les d’Almassora i Massamagrell seran les que comptaran amb més representació, amb 3 equips cadascuna. Els títols de les respectives categories es disputaran baix el format de lligueta. La jornada arrancà a les 9:00 hores amb la categoria aleví, què tindrà a Onda, Massamagrell, Vinalesa A i Orba com a protagonistes. Per la seua part, la categoria infantil s’encetarà a les 11:00, amb les escoles d’Almassora, Moixent, Massamagrell i Sella-Relleu.

La sessió de vesprada donarà inici a les 16:00 hores amb la categoria cadet. Massamagrell, Massalfassar B, Beniarbeig-El Verger i Almassora són els equips finalistes. Per a tancar, la categoria benjamí comptarà amb Beniarbeig-El Verger, Ondara A, Massalfassar B i Almassora, què competiran a partir de les 18:00 hores.

Pel que fa a la categoria juvenil, la fase final interprovincial es celebrarà el dimarts 23 al trinquet Eusebio de Sueca, a partir de les 18:30, amb la presència de les escoles de Beniarbeig-El Verger, Massamagrell, Moixent i Vila-real.