Arranquen les semifinals del Corte Inglés de galotxa trinquet

Riba-roja - La Pobla de Vallbona i Torrent-Moixents són els emparellaments a Primera. El club de Torrent, amfitrió de les finals, compta amb equips semifinalistes a quatre de les cinc categories

El club de Torrent destaca en la categoria trinquet.

El club de Torrent destaca en la categoria trinquet.

Fedpival. València

El 48 Campionat Autonòmic de galotxa - Trofeu El Corte Inglés ha completat la fase regular a les cinc categories de la modalitat en trinquet. Els 20 equips classificats -corresponents a 12 clubs de València i Castelló- buscaran en les dos pròximes setmanes fer-se amb els bitllets que donen dret a jugar les finals, previstes per al cap de setmana del 17-18 de juny al trinquet de Torrent.

Precisament, el club torrentí és el més representat a aquestes semifinals, amb un total de quatre equips, pels tres de Riba-roja i els dos de Moixent, Massalfassar i Amics de la Ribera.

A la màxima categoria, les semifinals arrancaren dimecres. Traverauto Riba-roja i Caixa Popular La Pobla de Vallbona s’enfrontaren al trinquet vallbonenc en la partida d’anada, amb victòria per als riba-rogers per 70-45.

L’altra semifinal la protagonitzen Trinquet de Torrent i Les Alcusses Moixent. Dissabte, a les 17:15, els torrentins, quarts classificats a la lligueta, disputaran el duel d’anada contra el sòlid conjunt moixentí, que ha sumat el triomf en les huit partides disputades en el present campionat.

A la categoria de plata, els campions de grup han sigut Electrofassar Massalfassar A i Trinquet de Torrent B. Els de l’Horta Nord s’enfrontaran a semifinals contra Amics de la Ribera, mentre que els de l’Horta Sud tindran com a rival a La Caseta Riba-roja B.

També hi haurà presència torrentina en les semifinals de la categoria de bronze. Trinquet de Torrent C s’ha classificat com a millor segon dels tres grups i s’enfrontarà al campió del grup B, Egyptrailer Riba-roja D. Els altres dos campions, Almassora i Xúquer Sueca, integren l’altra semifinal.

Amb Guerrer de Moixent B i Rest. Onnes Xilxes com a campions de grup, els encreuaments de semifinals a Quarta A amidaran a Disid Alfara B contra els moixentins i Exrumjar Alberic B contra els xilxers.

Per a tancar, la categoria Quarta B presenta novament un representant de Torrent en les semifinals. Amics de la Ribera B, campió del grup A, s’enfrontarà a Clínica Dental Luna Massalfassar C, mentre que Moncada A, campió del grup B, serà el rival de l’equip F del club amfitrió de les finals.