23 de junio de 2020
23.06.2020
Levante-emv

Qüestió de prioritat

"Com a alcaldessa de Moncada em sent molt orgullosa del poble al qual represente per la gran responsabilitat que ha demostrat»

23.06.2020 | 13:07
Qüestió de prioritat

No tinc cap dubte que un dels principals aprenentatges de la pandèmia, tant en l'àmbit individual com en el col·lectiu, ha sigut la priorització de tots els aspectes que envolten les nostres vides. Hem intensificat les nostres emocions, les hem hagut de mirar de front i travessar-les, per comprendre que la vida és el regal més preuat que tots tenim. El coronavirus ens ha mostrat l'immesurable esforç i dedicació de tota la ciutadania i, en especial, d'aquells que han donat la cara per tots nosaltres: els professionals de la sanitat i els voluntaris que s'han dedicat sense descans a combatre la Covid-19 per salvar vides. Gràcies, no ho oblidarem mai.

A l'Ajuntament de Moncada hem hagut de multiplicar els esforços en l'àrea de Benestar per assegurar que els col·lectius amb majors dificultats pogueren seguir endavant, perquè en qüestió de priorització, eixa ha estat la més gran per a nosaltres. Entre moltes altres accions, hem augmentat les ajudes d'emergència, hem posat en marxa un servei de recolzament a les persones majors i hem potenciat el repartiment de menjar a través del banc d'aliments.

Però el colp inicial del coronavirus, més enllà de la malaltia, ens mostrarà a partir d'ara la cara més dolenta d'una pandèmia que, malauradament, per a moltes famílies no acabarà, ni tan sols, quan tinguem a l'abast una vacuna. Per eixe motiu, a Moncada hem destinat 1.313.333,44 euros a la implantació d'un Pla Global Estratègic front a la covid-19, que inclou un ampli paquet de mesures de caràcter sanitari, social i econòmic sense precedents, amb la finalitat de recuperar el teixit comercial del municipi i la de protegir els sectors més afectats per la pandèmia.
Han sigut temps difícils, i res no acaba amb la finalització de l'Estat d'Alarma, però com a alcaldessa em sent molt orgullosa del poble al qual represente per la gran responsabilitat que ha demostrat i per les continues mostres de solidaritat. Després de l'emergència inicial, ara ens toca als governants oferir ajuda i possibilitats de recuperació a la ciutadania, perquè tenim clar que la màxima prioritat a Moncada són les persones.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook