No hi ha treva. Des de divendres, s'han infectat més de 3.240 persones en 249 pobles de la Comunitat Valenciana. El pitjor cap de setmana de la pandèmia a la Comunitat Valenciana ha deixat un panorama desolador, especialment a Alacant. 

La ciutat que més casos nous suma en només 4 dies és València, amb 552 positius nous. Just per darrere, Elx registra 267 contagiats més i Alacant i Elda, 150 i 112, respectivament. Aquestes xifres reflecteixen la situació actual de la pandèmia a la província d'Alacant. La suma d'Elx, Alacant, Elda i Petrer supera el total de casos detectats al Cap i Casal. 696 contagiats enfront de 552. Entre els deu municipis que més casos nous han sumat des de divendres, sis pertanyen a Alacant. Alcoi continua sumant contagiats. En quatre dies, 58 més. Orihuela no aconsegueix frenar els casos nous i, en quatre dies, ha sumat 96 positius més.

A la província de València, les zones més afectades se centren a l'àrea metropolitana de la capital, la franja litoral i l'eix vertebrador de l'A-3. No obstant això, i sense comptar la capital, només Burjassot (amb 63) i Gandia (amb 58) figuren entre les deu ciutats amb més positius nous des de divendres. Per darrere, i ja fora dels primers 10 llocs, Torrent suma 42 nous contagiats i Requena 40, 3 menys que en l'última actualització. Alzira en registra 35; Ontinyent, 33; i Algemesí i Xàtiva, 30.

La situació a la província de Castelló segueix la tendència de les últimes actualitzacions de la Conselleria de Sanitat. Té menys pobles amb casos positius en els últims 4 dies. La capital registra 81 contagis en els últims quatre dies.