L'alcalde de Gilet, Salva Costa, ha donat positiu en COVID-19. El president de la corporació ha assegurat a Levante-EMV que es troba “bé i sense símptomes”.

El contagi del mandatari ha obligat a tancar les portes del consistori i a enviar els treballadors a casa fins que es conega el resultat de les PCR que es realitzaran aquesta setmana. Segons fonts municipals, un total de nou funcionaris se sotmetran a aquests tests, als quals se sumen els sis membres de l'equip de govern amb els quals l'alcalde ha mantingut contacte aquesta setmana. 

Costa es va fer la prova dimarts, després del positiu de la parella d'una funcionària de l'ajuntament. Les PCR van fer-se-les també altres cinc empleats municipals entre funcionaris i tècnics, dels quals han donat tots negatiu en COVID menys una treballadora, que ja està a casa en quarantena. El positiu de l'alcalde i de la companya obliga ara a repetir les proves.

Quant a l'atenció al ciutadà, a la porta de l'ajuntament s'ha penjat un cartell en el qual s'informa els veïns que els tràmits han de fer-se de manera telemàtica i per telèfon, arran d'aquesta circumstància.

Ahir, després de conéixer-se el positiu de la funcionària i de l'alcalde, es va procedir a la desinfecció de tot l'edifici consistorial.