La Policia Local de València ha detingut un home de 53 anys per presumpta agressió a la seua parella. Un agent de la Unitat de Medi Ambient fora de servei va trobar una dona nua en la via pública, per la qual cosa va procedir a retindre l'home que l'acompanyava i a protegir la víctima. L'agent va passar l'avís al 092 i va esperar fins a l'arribada dels agents de la 7a unitat de districte del cos, que van detindre l'agressor per un presumpte delicte de violència de gènere cap a la seua parella, una dona de 58 anys. Segons ha pogut saber aquest diari, l'agent de servei va rebre l'ajuda de dos joves, un home i una dona, que es van presentar a les últimes oposicions de la Policia Local de València.

Els fets van tindre lloc a plena llum del dia, cap a les 11.30 hores del matí, quan l'home que ha sigut detingut va agredir la seua dona i la va traure al carrer completament nua amb la intenció d'humiliar-la. Els agents desplaçats fins a la zona, en els voltants del carrer Sants Just i Pastor, van comprovar la veracitat dels fets i van parlar amb l'agent fora de servei que va ser testimoni dels fets. Segons va explicar l'oficial, va trobar la dona completament nua i amb ferides als braços.

La víctima va manifestar que havia iniciat una relació de parella amb el presumpte agressor recentment, ja que es coneixien des de feia menys de dues setmanes, i estaven convivint junts en el domicili de l'home. Segons va explicar als agents, l'home l'havia treta a la força del domicili mentre l'espentava i la colpejava sense cap disputa prèvia. El presumpte agressor, per la seua banda, va negar la versió de la dona. Després de la pertinent comprovació de les versions, els agents van detindre i van traslladar l'home a les dependències policials.