Dos atracadors van aconseguir fer-se, a primera hora d’ahir, amb un elevat botí, després de segrestar la caixera d’un banc de Carlet i haver irromput de matinada en la sucursal a través d’un butró. De moment, no han sigut detinguts i la Guàrdia Civil encara treballa en la identificació dels assaltants. La treballadora va patir una crisi nerviosa, però no va resultar ferida.

L’atracament va ser descobert poc després de les set i quart del matí d’ahir, quan la dona va poder demanar ajuda després que els assaltants ja hagueren escapat de l’oficina de Bankia de Carlet, al carrer Doctor Bosch Marín d’aquest municipi.

Segons les dades de què disposen, a hores d’ara, els investigadors de l’equip de Policia Judicial de la Guàrdia Civil de Carlet, els atracadors hi haurien accedit a través d’un solar que hi ha en la part posterior de l’oficina, des d’on van obrir un forat durant la matinada.

Després d’irrompre en l’oficina, ja només hagueren d’esperar l’arribada de la primera empleada, la caixera de la sucursal, que, com cada matí, hi va arribar abans de les 7.00 hores. Els assaltants, que portaven el rostre cobert, van sorprendre la treballadora, a qui van obligar a obrir la caixa forta. Després d’això, la van emmordassar per a evitar que els seus crits alteraren els veïns i li van nugar les mans amb brides.

Els lladres van buidar la caixa en a penes cinc minuts i es van emportar els diners en una bossa. Es dona la circumstància que hi havia molts més diners que de costum, perquè la furgoneta va portar fons a aquesta sucursal precisament el dia anterior, dilluns.

De fet, la principal tesi dels investigadors és que els atracadors tenien molt bona informació, ja que sabien per on accedir-hi sense fer saltar les alarmes i sense que els veïns se n’adonaren, i quan havien de fer-ho per a endur-se el botí més gran possible, que algunes fonts xifren en diverses desenes de milers d’euros.