Emilio Falquet Sesmero, alcalde socialista de Benirredrà (la Safor) des de les passades eleccions municipals, va morir ahir a la vesprada, en aquesta localitat, després de no poder superar un infart que va posar fi a la seua vida de manera fulminant. Emilio Falquet, de 45 anys, havia tingut en el passat problemes de salut, però en aquesta ocasió el personal sanitari que el va atendre no va poder fer res per salvar la seua vida. La seua mort ha provocat la consternació en aquest xicotet municipi de la Safor, on ja s’han decretat tres dies de dol.

Emilio Falquet, alcalde de Benirredrà, mor amb 45 anys

Els veïns de Benirredrà, una xicoteta localitat al costat de Gandia, van rebre la notícia de la mort del seu alcalde, Emilio Falquet, amb sorpresa i commoció.

També la família socialista, partit al qual pertanyia l’alcalde de Benirredrà, ha expressat el seu dolor per la sobtada i prematura mort de l’alcalde.

Emilio Falquet va substituir la seua companya Loles Cardona en l’alcaldia en les últimes eleccions municipals de 2019 i governava amb majoria absoluta a Benirredrà.

Mor l’alcalde de Benirredrà, Emilio Falquet: vista de la localitat.

Reaccions a la mort d’Emilio Falquet, alcalde de Benirredrà

La mort d’Emilio Falquet, alcalde de Benirredrà des de 2019, ha causat una profunda consternació no només al municipi, sinó també en tota la família socialista de la Safor i la resta de la província, principalment. De fet, han sigut moltes, durant tot el dia, les mostres de dolor que s’han succeït en les xarxes socials només conéixer-se la notícia. Entre aquestes, hi ha les de destacades personalitats socialistes valencianes.