Un pacient de 30 anys procedent del Marroc i afectat per una deformitat facial severa ha sigut intervingut pel cirurgià Pedro Cavadas, que li ha practicat tres cirurgies per a extirpar una tumoració gegant que feia que la cara arribara per davall de la cintura.

El cas d’Ali Amnad Rifi, de 30 anys, que ha sigut intervingut a l’Hospital Vithas Valencia 9 de Octubre de València d’una forma severa de neurofibromatosi amb gran deformitat esquelètica i facial, serà presentat aquest divendres en roda de premsa.

Al pacient, amb una severa deformitat facial esquerra, se li han practicat tres cirurgies per a dur a terme l’extirpació d’una tumoració gegant que feia que la cara arribara per davall de la cintura.

El pacient està ara totalment recuperat i podrà fer una vida normal al seu llogaret del Marroc, segons fonts del centre hospitalari, que indiquen que el tipus de tumor, la grandària d’aquest i la dificultat del maneig anestèsic el converteixen en un cas molt singular.

La intervenció ha sigut possible gràcies a una acció solidària conjunta de la Fundación Cavadas, la Fundación Vithas i l’Hospital Vithas Valencia 9 de Octubre.

En la roda de premsa participaran Ángel Ayuso, director científic de Vithas i director gerent de Fundación Vithas; José Luis Rey Pórtoles, gerent de l’Hospital Vithas Valencia 9 de Octubre; Pedro Cavadas, cirurgià de la Clínica Cavadas i l’Hospital Vithas Valencia 9 de Octubre, i el pacient intervingut.