La Policia Local de València ha denunciat 79 persones per incomplir la restricció de la mobilitat entre les 12 de la nit i les 6 del matí i 15 locals per incomplir la normativa sanitària de COVID-19. També ha estés 20 actes per contaminació acústica en festes en domicilis i ha denunciat 20 persones per no portar mascareta.

En el dispositiu de la nit de Cap d’Any també han sigut detingudes quatre persones per delictes contra la seguretat viària, després de donar positiu amb taxa penal en les proves d’alcoholèmia, hi hagué 52 intervencions per seguretat ciutadana amb quatre detinguts, així com 12 serveis humanitaris, en una nit en la qual la sala CISE del 092 va atendre 310 telefonades.

Els controls s’han mantingut el matí de Cap d’Any en diferents punts de la ciutat i les patrulles de la Policia Local de València han realitzat 125 proves d’alcoholèmia, en les quals 10 conductors han donat positiu (dos amb taxa penal), s’han posat huit denúncies per no dur mascareta, s’han immobilitzat set vehicles i s’ha imposat una denúncia per arma blanca.

Dues persones han sigut detingudes per delictes de violència de gènere en una nit en la qual ha destacat el “comportament exemplar de la majoria de la població”, segons Aarón Cano, regidor de Protecció Ciutadana de l’Ajuntament de València, però “encara hem observat massa conductes inadequades en festes privades i una falta de responsabilitat greu en 15 establiments”, que, segons ha afegit Cano, “en són massa, en un moment tan crític sanitàriament com el que estem vivint encara”.