La Fiscalia de València aprecia indicis de delicte en l’actitud de dos regidors de Compromís de Palma de Gandia, Manolo Sansaloni i Ricardo Pastor, que van intentar “comprar”, amb un sou públic, un edil del grup de no adscrits, David García, perquè signara una moció de censura contra l’alcaldessa, del seu mateix grup, Mari Trini Miñana.

En aquella proposta, en una conversa de tres hores que va ser gravada per David García, li oferien un sou públic, fins i tot sense treballar, a més de beneficiar-se del càrrec per a promocionar les seues activitats privades.

La Fiscalia ha sol·licitat a un jutjat de Gandia que cite, en qualitat d’investigats, els dos regidors de Compromís que van formular la proposta, així com David García, en qualitat de testimoni. També sol·licita documents a l’Ajuntament de Palma de Gandia que permeten formular la denúncia.

De moment, Sansaloni i Pastor segueixen com a regidors de Compromís a Palma i han rebut el suport dels altres dos representants al consistori, així com del col·lectiu local de Gent de Palma.