Agents de la Guàrdia Civil de Silla han desarticulat un punt de venda de drogues al detall situat en un habitatge d’aquesta localitat i han detingut un home i una dona de 31 i 39 anys, respectivament.

Les investigacions van iniciar-se quan, a finals de l’any passat, la Guàrdia Civil de Silla va tindre coneixement que en un habitatge de la localitat, presumptament, s’estava venent droga, segons ha explicat la Guàrdia Civil en un comunicat.

Pel que sembla, l’home i la dona detinguts disposaven d’un habitatge per a la venda de droga, amb activitat tots els dies i a diferents hores, i un altre on residien habitualment i portaven una vida normal per a no alçar sospites. Segons les investigacions, tenien un ventall de clientela “molt ampli”.

Després de diverses gestions i tasques d’investigació, de seguiment i de vigilància, els agents van arrestar un home i una dona com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública.

Els guàrdies civils van registrar l’habitatge en el qual van intervindre 10 grams de cocaïna, més de 4.000 euros, elements de pesatge i gramatge (bàscules, plàstics, filferros per a les dosis), joies i documentació sobre la compra de cotxes, ja que havien comprat tres vehicles en menys d’un any, “sense ingressos aparents que justificaren la compra”.

La Guàrdia Civil ha donat per desmantellat un “important” punt de venda de drogues a la localitat. Les diligències s’han lliurat al Jutjat d’Instrucció número 1 de Carlet.