Diversos especialistes que exerceixen en centres sanitaris de la Comunitat Valenciana han sigut inclosos en la llista “Els millors metges” d’Espanya que, per quart any consecutiu, ha publicat la revista Forbes.

La llista recopila els 100 noms més reconeguts del panorama de l’assistència, la investigació i la docència a Espanya en més d’una vintena d’especialitats, que exerceixen en més de 60 centres hospitalaris, tant públics com privats.

En concret, dins de la categoria d’oncologia, hi ha la doctora Ana Lluch, cap del Servei d’Hematologia i Oncologia Mèdica de l’Hospital Clínic Universitari de València. A més, Ana Lluch va ser triada la millor oncòloga d’Espanya l’any passat en una enquesta entre 2.400 experts i és una de les persones més acreditades en aquest camp internacionalment.

En l’àrea d’angiologia i cirurgia vascular, figura el doctor Manuel Miralles, cap de servei d’aquesta especialitat a l’Hospital Universitari i Politècnic La Fe de València. Miralles és, a més, president de la comissió nacional de l’especialitat del Ministeri de Sanitat.

En l’especialitat de Cirurgia Plàstica, Estètica i Reparadora, hi ha el doctor Pedro Cavadas, cirurgià que es dedica a la reconstrucció microquirúrgica des de l’any 1994 i que, juntament amb el seu equip de cirurgians plàstics, du a terme unes 1.800 cirurgies cada any. La unitat de microcirurgia i cirurgia reconstructiva del doctor Cavadas es troba a l’Hospital Nisa 9 d’Octubre de València.

El doctor Carlos Botella-Asunción, cap del Servei de Neurocirurgia i director de l’Àrea de Neurociències de l’Hospital Universitari i Politècnic de La Fe, ha sigut seleccionat en la secció de Neurocirurgia i Neurologia.

Centres destacats

Els centres sanitaris més destacats de la llista de la revista Forbes són l’Hospital Universitari Vall d’Hebron, l’Hospital Clínic San Carlos, la Fundació Jiménez Díaz, l’Hospital Universitari La Paz, l’Hospital Universitari Gregorio Marañón, l’Hospital Universitari Quirónsalud Madrid, l’Hospital Universitari Rey Juan Carlos, l’Hospital Universitari de Cruces, l’Hospital Universitari Puerta de Hierro, Centro Médico Teknon, l’Hospital Universitari Infantil Niño Jesús, l’Hospital Universitari Virgen del Rocío de Sevilla, l’Hospital Germans Trias i Pujol i l’Hospital Universitari Ramón y Cajal.