La Policia Local d'Alaquàs va dissoldre divendres passat una festa d'aniversari a l'Albereda Sud, en què estaven participant un total de 14 joves de manera il·legal i sense respectar la normativa sanitària derivada de la COVID-19.

La patrulla de la Policia Local es va personar al recinte després de rebre un avís per part de les veïnes i els veïns de la barriada adjacent. Quan van arribar, van comprovar que el grup de joves havia trencat el precinte de la zona de pícnic de l'Albereda Sud i estaven celebrant una festa d'aniversari. A continuació es va procedir al desallotjament i es va precintar de nou la zona.

Els i les participants s'enfronten a sancions de fins a 600 euros, mentre que les persones organitzadores podran ser sancionades amb una multa de fins a 30.000 euros. Cal destacar, a més, que algunes de les persones implicades eren menors d'edat i, per aquest motiu, d'acord amb la normativa vigent, seran les famílies les que hauran de fer-se càrrec de l'import de la sanció. Alaquàs, a l'Horta Sud, és un dels municipis que ha superat la barrera dels 1.200 contagis de COVID per cada 100.000 habitants.