Adrián Campos Suñer (Alzira, 1960) va morir ahir amb 60 anys. Expilot de Fórmula 1, va ser un dels pioners que va ajudar de manera considerable al fet que l’esport considerat com l’elit del món del motor començarà a sonar a Espanya. La notícia de la seua mort l’ha confirmada en les xarxes socials el perfil oficial de Campos Racing, equip que actualment presidia i que competeix en F2 i F3.

L’expilot de la Ribera, net de Luis Suñer, empresari mític a la comarca i fundador d’Avidesa, sempre va estar lligat al món de les quatre rodes. Adrián Campos, la mort sobtada del qual com a conseqüència d’una dissecció aòrtica ha commocionat l’automobilisme, és considerat tot un precursor del món del motor al seu país natal i no és gens menyspreable la xifra de grans campionats (21) que va arribar a disputar amb l’equip Minardi, encara que el seu periple en l’asfalt quedara llastrat pels problemes mecànics en la majoria de les ocasions. Àmpliament connectat amb el món del motor, va ser un dels descobridors de Fernando Alonso, entre molts altres encerts.

Adrián Campos, fundador de Campos Racing

Actualment, Adrián Campos exercia com a CEO i president de Campos Racing, equip que ha aconseguit una més que notable quantitat de triomfs durant els últims anys. També va ser comentarista televisiu i en els últims temps s’havia rumorejat que preparava un assalt propi a l’F1 amb el seu equip de competició.

Mor Adrián Campos, expilot valencià de Fórmula 1, amb 60 anys. Efe

La defunció d’Adrián Campos l’ha confirmada el seu fill en les xarxes socials. L’expilot valencià de Fórmula 1 Adrián Campos deixa una dilatada trajectòria i una immensa petjada en els amants espanyols de la Fórmula 1.