Llevant UE i Vila-real CF es veuran les cares la setmana que ve en els quarts de final de la Copa del Rei. Finalment, el sorteig ha volgut que els dos equips valencians vius en la competició del KO s’enfronten entre ells a la recerca d’una plaça en les semifinals coperes.

El partit, que es disputarà a mitjans de la setmana que ve al Ciutat de València, permetrà a l’equip guanyador aconseguir la seua cota històrica més alta en aquest torneig. En el cas del Vila-real CF, els groguets ja van arribar a les semifinals en la temporada 2014-15, encara que van caure en el doble enfrontament contra el F. C. Barcelona (3-1, 1-3).

El Llevant UE, per la seua banda, aspira a arribar per primera vegada a la penúltima ronda de la Copa del Rei després d’eliminar, en les rondes anteriors, el Racing Murcia, el Portugalete, el Fuenlabrada i el Valladolid.

Fins al moment, tots dos equips s’han enfrontat 30 vegades en partits oficials, amb un saldo molt favorable per al Vila-real CF: 18 victòries groguetes, 5 empats i 7 victòries granotes. Finalment, l’únic antecedent en Copa del Rei entre aquests equips es remunta a la temporada 2001-2002, quan el Vila-real s’hi va imposar, en segona ronda, en els penals (3-4).