Els dies de mar en calma agiten el drama de la immigració al Mediterrani. Aquest migdia ha arribat una pastera pneumàtica (habitualment són embarcacions rígides) a la cala del Moraig del Poble Nou de Benitatxell. A bord d’aquesta anaven sis migrants de nacionalitat algeriana. Un d’ells és menor d’edat. La Guàrdia Civil de Xàbia i la Policia Local del Poble Nou de Benitatxell han interceptat els ocupants de la pastera només desembarcar-hi. Ara, la Guàrdia Civil els traslladarà al port d’Alacant, on se’ls farà la prova PCR del coronavirus.

No és l’única pastera que ha arribat hui a les costes d’Alacant. Europa Press ha informat de l’arribada de dues més, una a Benidorm i una altra a Calp. En la primera viatjaven 11 persones, dues de les quals són menors, un de dos anys i un altre de sis. També hi anava una dona que, suposadament, és la mare d’aquests xiquets. També són algerians.

Mentrestant, a la pastera que ha tocat terra a Calp, hi anaven sis persones, quatre de nacionalitat marroquina, un algerià i un sirià. Quatre són menors d’edat. Dos d’ells han indicat que tenen 17 i 16 anys.

Així, doncs, en total han arribat a les costes d’Alacant 23 migrants. Set són menors d’edat.