El president, Anil Murthy, es va reunir ahir amb els capitans de la primera plantilla del València CF i va mantindre una altra xarrada amb l’entrenador, Javi Gracia, dues reunions en les quals, segons van explicar fonts del club, tots van coincidir en la necessitat de mostrar en el partit contra el Celta de Vigo d’aquest dissabte una imatge molt diferent de la que es va donar davant el Reial Madrid. Els capitans de la plantilla, José Luis Gayà, Carlos Soler, Gabriel Paulista i Jaume Doménech, tal com va revelar À Punt, van acudir abans de l’entrenament matinal al “xalet” que hi ha a la Ciutat Esportiva de Paterna, on van mantindre una videoconferència amb Murthy, que està a Singapur des de fa uns deu dies.

En la reunió, Murthy els va traslladar una preocupació, que els jugadors comparteixen, pel que va ocórrer al camp del Madrid i tots van apel·lar a l’autocrítica, a l’exigència, a la responsabilitat i al compromís, segons assenyalen des de l’entitat.

Després d’aquesta conversa, a la qual també van assistir el conseller Joey Lim i el secretari tècnic Miguel Ángel Corona, els jugadors van tindre una reunió amb els ambaixadors del club Ricardo Arias, Miguel Ángel Bossio i Miguel Tendillo, els quals els van brindar el seu suport i van recalcar la importància de la unitat.

Arias va agrair l’actitud que han tingut els capitans en la complicada situació esportiva que travessa l’equip i va explicar que els han dit que saben «com s’ha de reconduir la situació». «Ens ha quedat molt clara l’actitud del grup. Sentir això de boca dels capitans de l’equip et tranquil·litza», va apuntar en declaracions als mitjans del club.

«Veure que ho tenen molt clar i que faran el que siga per damunt d’interessos personals exemplifica el que els valencians i valencianistes volem tindre dins de l’equip», va afegir Arias, que va explicar que va ser una reunió «per a enfortir l’ànim i acostar el muscle» i que han transmés als jugadors que «cal reaccionar i guanyar partits al més prompte possible». A més, Arias va elogiar els capitans i va subratllar que, dissabte, contra el Celta, «no es pot fallar» i va apuntar que els jugadors són conscients d’això.