El procés de vacunació a la Comunitat Valenciana avança i en la Generalitat Valenciana confien que a l’abril comence la vacunació massiva. De moment, ja s’han vacunat els majors residents en centres de la tercera edat i s’està ultimant l’administració de les últimes dosis pendents entre els grans dependents. Aquesta setmana començarà a vacunar-se els majors de 80 anys no institucionalitzats, és a dir, aquells que no viuen en centres geriàtrics, i és ara quan cobra especial interés millorar les vies de comunicació entre els centres de salut i els pacients.

Sanitat contactarà telefònicament amb els pacients per a acordar les cites de vacunació contra el coronavirus. El mètode emprat serà, en la majoria dels casos, una telefonada. Per això, alguns centres de referència estan començant a sol·licitar als pacients que actualitzen i revisen la informació que figura en la base de dades de la Conselleria per a comprovar que els números de contacte estan actualitzats i són els correctes.

L’objectiu és tindre la informació actualitzada per a poder localitzar, quan siga necessari, els pacients, a mesura que avance el procés de vacunació. Per a fer-ho, els centres estan explicant com poder accedir a la informació del sistema SIP (Sistema d’Informació Poblacional) i com completar, per Internet, el formulari per a afegir-hi números nous de telèfon mòbil, correus electrònics o telèfons fixos. El procés és senzill. Només cal omplir les dades de la targeta sanitària dels pacients que se sol·liciten i la informació s’actualitzarà a l’instant.

Formulari que permet actualitzar les dades de contacte dels pacients per internet

Formulari que permet actualitzar les dades de contacte dels pacients per internet

Para que se le administre la vacuna contra la COVID19 es importante tener actualizado el teléfono de contacto en el...

Posted by HOSPITAL GENERAL DE VALENCIA on Monday, February 22, 2021