Un home de 67 anys ha sigut assassinat a la seua casa de Gandia en un homicidi el mòbil principal del qual sembla que és el robatori i que ja investiga el Grup d’Homicidis de la Prefectura Superior de Policia de València, amb el suport de la brigada de la Policia Científica.

El cadàver sense vida de la víctima l’han trobat, passades les onze d’aquest matí, els seus familiars, que han acudit al domicili en vista que no responia des d’ahir a les telefonades. En adonar-se del succés, han telefonat immediatament al 112, que ha enviat al lloc agents de la comissaria de Gandia i de la Policia Local de la capital de la Safor. Només confirmar-se que es tractava d’un assassinat, els agents de la comissaria de Gandia han activat el protocol habitual i han requerit la presència d’Homicidis i de la Policia Científica, que s’hi han desplaçat des de València.

Els especialistes de la Policia Científica continuen, en aquests moments, realitzant la inspecció ocular a l’interior de l’habitatge, a la recerca d’evidències que permeten identificar i detindre l’autor del crim.

L’home ha sigut trobat emmanillat al dormitori i la casa estava regirada, en un escenari habitual d’un robatori. Ara, la Policia està intentant esbrinar quins objectes hi falten i ja han començat a entrevistar els veïns per a saber si algú va escoltar alguna cosa. Es dona la circumstància que el cadàver ha sigut localitzat al carrer Ciutat de Laval, on es troben la comissaria i els jutjats del municipi.