El personal funcionari de la Generalitat mantindrà l’horari reduït durant la setmana de Falles i de la Magdalena a pesar que aquestes festes han quedat suspeses per la situació d’alerta sanitària per la pandèmia. La Direcció General de Funció Pública ha remés una circular en la qual informa que no hi haurà canvis en el règim vigent, la qual cosa implica que, tal com és tradicional en l’àmbit de l’Administració autonòmica, la plantilla dels diferents centres de treball gaudiran d’un horari reduït (de 9 a 14 hores) la setmana festiva, amb un dia exempt d’anar a treballar. En concret, per a la ciutat de València i els municipis de la província on normalment se celebren falles, els funcionaris i les funcionàries tindran el dia 18 lliure; mentre que, des del divendres 12 al dilluns 22 de març, tindran horari reduït.

D’altra banda, la setmana que havia de coincidir amb les festes de la Magdalena, és a dir, del divendres 5 al dilluns 15, tindrà horari reduït el funcionariat de la ciutat de Castelló de la Plana.

Funció Pública manté aquests horaris malgrat la suspensió de les festes i al·lega que es desconeix si aquestes es podran celebrar en un altre moment de l’any. Amb aquesta decisió es pretén, a més, facilitar la conciliació, ja que, aquests dies festius, l’alumnat no tindrà classe.