L’Ajuntament de València aposta perquè hi haja col·legi els dies 16, 17 i 18 de març, que estaven estipulats com a no lectius per les Falles 2021, després de la recomanació expressa realitzada per la Conselleria d’Educació i tenint en compte que no se celebraran les Falles enguany. Així ho ha comunicat la vicealcaldessa Sandra Gómez, que ha avançat que la regidora d’Educació, Maite Ibáñez, convocarà un consell extraordinari escolar en els pròxims dies per a tornar a debatre si hi ha vacances o no en Falles, ja que la situació ha canviat, després que l’Administració autonòmica haja recomanat que aquests dies siguen lectius.

Vacances Falles 2021: la Generalitat creu que han de modificar-se

El mateix president de la Generalitat, Ximo Puig, va fer ahir aquesta recomanació expressa, en el sentit que aquestes festes falleres no se celebraran i que, per tant, hi haja classe. La vicealcaldessa va assenyalar que, en qualsevol cas, seran els representants de la comunitat escolar –pares, docents, directius de centres i de les escoles infantils...– els que hauran de prendre aquesta decisió en la votació corresponent. Això sí, tot apunta al fet que, aquesta vegada, el consistori, davant del nou escenari plantejat per la Conselleria, recomanarà que es vote en el sentit que els dies 16, 17 i 18 de març sí que hi haja classe.

Vacances Falles 2021: l’Ajuntament de València creu que ha d’haver-hi col·legi els dies 16, 17 i 18 de març. Germán Caballero