El president del València CF, Anil Murthy, va qualificar d’“atacs irresponsables” les crítiques del president de la Generalitat, Ximo Puig, a Meriton, empresa màxima accionista del club de Mestalla, després de la reunió que tots dos van mantindre aquest dimarts, i li va recriminar, a més, la gestió sanitària de la pandèmia del coronavirus.

Després de no presentar Murthy en la reunió un pla per a reprendre les obres del nou Mestalla, Puig va afirmar que la credibilitat de l’empresa de Peter Lim en la societat valenciana “està sota mínims” i va criticar que no hagueren presentat cap document a la reunió.

El president del València CF va suggerir que no pensen reprendre les obres del nou estadi, parades des de fa dotze anys, fins que no es venguen les parcel·les de l’actual Mestalla, encara que l’actuació territorial estratègica (ATE) que empara les dues operacions caduca aquest mes de maig i la Generalitat ha anunciat que no la prolongarà sense un pla concret per part del club.

“Lamente les declaracions de Ximo Puig i els seus atacs irresponsables a Meriton”, va assenyalar Murthy en un comunicat emés pel club valencià.

“El compromís i la credibilitat del club es mostra en el pagament dels deutes bancaris –cosa que ningú feia abans–, ajudar la societat valenciana especialment durant la crisi de la COVID-19 o donar material sanitari als hospitals de la Comunitat Valenciana quan no n’hi havia com a conseqüència d’una gestió inadequada de la crisi, per exemple”, va afegir.

“Tenim una responsabilitat amb el projecte del nou estadi. Endeutar el club sense vendre la parcel·la prèviament és irresponsable, suposaria repetir els mateixos errors del passat i probablement portar el club a la fallida”, va advertir Murthy.

La reacció a les acusacions de Murthy a Puig

En relació amb les acusacions d’Anil Murthy a Ximo Puig en les quals li recrimina la gestió de la pandèmia al cap del Consell, fonts de Presidència eviten entrar en polèmica i recorden que “la societat valenciana ja sap quina credibilitat té qui dirigeix actualment el València CF”.

Quan Murthy va manar callar a Mestalla

No és la primera vegada que afloren declaracions pujades de to del president del València CF, Anil Murthy. L’any 2019, durant un partit, Murthy va tindre un gest lleig amb l’afició del València CF quan va posar-se el dit a la boca i va manar callar a Mestalla.

Anil Murthy manda callar a Mestalla

Anil Murthy va manar callar a Mestalla Fernando Guillem