Aquest divendres, han trobat, en bon estat de salut, el jove valencià que va desaparéixer dimecres a València. Una patrulla de la Policia Local va localitzar el jove després de rebre la telefonada d’una ciutadana que l’havia identificat, arran de la difusió que havia tingut la seua desaparició.

El món del rugbi valencià es va mobilitzar per a trobar el jove jugador de les categories base del CAU València, Álvaro García Ramón, de qui ningú sabia res des d’aquest dimecres 10 de març. Davant de la falta de notícies, la seua família va sol·licitar col·laboració per a localitzar-lo, ja que la preocupació pel seu estat era màxima.

“Necessitem la vostra ajuda. De tot el rugbi i l’esport valencià. Álvaro no està a casa des d’ahir. No sabem res d’ell. La seua família i el seu club estem molt preocupats. Per favor, ajudeu-nos a portar-lo a casa”. El CAU, amb aquest missatge que va publicar en les seues xarxes socials ahir, dijous, a la vesprada, demanava la col·laboració de tots per a localitzar Álvaro com més prompte millor.

La resposta no es va fer esperar i tots els clubs del rugbi valencià (València RC, Abelles, Tatami...), així com la Federació de Rugbi de la Comunitat Valenciana, van difondre també el missatge per a demanar la col·laboració ciutadana. En aquest sentit, la petició d’ajuda s’estenia per la xarxa social Twitter, en la qual diversos usuaris es feien ressò de la notícia per a trobar el jove. Així mateix, clubs d’altres esports, com el València CF, també s’hi van solidaritzar.

En l’actualitat, Álvaro és jugador del CAU València, però abans va militar també en el València RC, club en el qual també va causar gran consternació la seua desaparició.