Un total de 118 municipis valencians han detectat contagis nous de coronavirus durant el pont de Sant Josep i, per primera vegada des de l’estiu, cap localitat ha superat els 100 positius en un cap de setmana.

València ha sigut la ciutat amb més casos registrats, amb un total de 75; seguida d’Elx, amb 31; Alacant, amb 29; la Vall d’Uixó, amb 19; Castelló de la Plana, amb 18; Torrent, amb 17; Orihuela, amb 16; Aldaia, amb 12 i Alaquàs, amb 10.

Hi ha nou positius més a Benicarló, Sagunt i Sant Vicent del Raspeig; huit a Elda; set a Alginet, Benicàssim, Gandia i Vila-real; sis a Benidorm, Sueca i Xàtiva i cinc a Barxeta, Benetússer, Borriana, Mislata, Nules, Orpesa, Quart de Poblet i Xirivella.

Alzira, Callosa de Segura, Dénia, l’Alcora, Manises, Paterna, Puçol, Santa Pola i Torrevieja han detectat quatre contagis; i Albatera, Alberic, Algemesí, Calp, Catarroja, Massamagrell, Museros, Onda, Rafelguaraf, Tavernes de la Valldigna i Vinaròs, tres.

Alcoi, Alfafar, Almassora, Beniparrell, Burjassot, Canals, Carcaixent, Godelleta, el Fondó de les Neus, l’Eliana, la Pobla Llarga, la Vila Joiosa, Novelda, Ontinyent, Paiporta, Riba-roja de Túria, San Antonio de Benagéber i Vilallonga sumen dos positius.

A Alborache, Alboraia, Almàssera, Altea, Aspe, Benferri, Benissanó, Betxí, Buñol, Cabanes, Canet d’en Berenguer, Carlet, Castalla, Catral, Chiva, Cullera, Dolores, el Genovés, el Pinós, el Real de Gandia, Gátova, Guardamar del Segura, Ibi, l’Alcúdia, l’Alfàs del Pi, l’Énova, l’Olleria, la Llosa de Ranes, la Nucia, la Pobla de Vallbona, les Coves de Vinromà, Los Montesinos, Moncada, Moncofa, Mutxamel, Oliva, Onil, Petrer, Picassent, Pilar de la Horadada, Polop, Rafal, Rafelbunyol, Rocafort, Rojales, Sax, Sedaví, Torreblanca, Turís, Vallada, Xàbia i Xaló s’ha detectat un contagi.

Amb aquests contagis nous del cap de setmana, en aquests moments hi ha positius actius (detectats en els últims 14 dies) en 177 municipis.

28 morts en 24 municipis

Pel que respecta al nombre de defuncions, se n’han comptabilitzat i assignat al municipi corresponent un total de 28. Alacant, Elx, Elda i València lamenten dos decessos.

A Aspe, Catarroja, Chiva, Dénia, l’Alfàs del Pi, la Vall d’Uixó, la Vila Joiosa, Monforte del Cid, Ontinyent, Orihuela, Pedreguer, Pego, Pilar de la Horadada, Polop, Sant Vicent del Raspeig, Torrevieja, Traiguera, Villena, Xàbia i Xirivella s’ha produït una defunció.