La Guàrdia Civil ha detingut, a la localitat valenciana del Puig de Santa Maria, dos homes de 38 anys per intentar segrestar una persona que s’allotjava en un hostal, al qual van entrar amb una arma de foc curta, amb la finalitat d’emportar-se-la per la força.

Els individus van ser detinguts per detenció il·legal en grau de temptativa, amenaces amb arma de foc, tinença il·lícita d’armes i lesions i han passat a la disposició del Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 4 de Massamagrell.

Els dos homes van entrar a l’establiment armats amb una arma de foc curta i, mitjançant violència física i intimidació, van agredir una persona que s’allotjava en una de les habitacions i van apuntar-la amb l’arma per a emportar-se-la de l’habitació, però aquesta s’hi va resistir i va començar a cridar i a demanar auxili.

Aleshores, van abandonar el lloc, van deixar en el corredor unes cordes que portaven per a lligar la víctima i van fugir del lloc en un vehicle que hi havia a l’entrada de l’hostal.

La investigació de la Guàrdia Civil ha conclòs amb la detenció dels dos homes, als quals s’han intervingut armes blanques, munició de diferents calibres, cartutxos d’escopeta i armes de foc curtes simulades.

En els registres i les detencions han participat unitats especialitzades de la Guàrdia Civil, guies canins detectors d’armes i explosius i de cerca, a més de suport de diferent personal de la Secció de la Unitat Orgànica de la Policia Nacional de València i patrulles de seguretat ciutadana de diferents localitats pròximes com Sagunt, Estivella, Puçol i Massamagrell.