Una representació política i empresarial de Sagunt, encapçalada per l’alcalde, Darío Moreno, i la presidenta d’Asecam, Cristina Plumed, va visitar l’aeroport de Castelló per a conéixer la cartera de serveis de la instal·lació i estendre el seu àmbit d’influència.

La directora general d’Aerocas, Blanca Marín, va destacar que l’objectiu d’aquesta reunió va ser buscar sinergies amb una comarca que “constitueix una àrea d’oportunitat, atesa la proximitat geogràfica i la rellevància econòmica i demogràfica que té”. Moreno, per la seua banda, va comentar que l’aeroport de Castelló “en el seu moment, va nàixer com una infraestructura sobredimensionada i amb mala reputació, però que l’actual Generalitat ha sabut capgirar la situació i convertir-la en un emblema d’eficiència”.

Mentrestant, Plumed va apuntar que “ha sigut molt interessant veure de primera mà les línies de treball que s’estan executant a l’aeroport de Castelló, així com els ambiciosos plans de futur, en els quals esperem trobar sinergies amb les nostres empreses”.