L’Ajuntament de Borriana ha reforçat la vigilància policial al Paratge Natural del Clot de la Mare de Déu després de la troballa, la setmana passada, del cadàver de Johana Andrea Aguilar en els voltants del camí Vell de la Mar.

L’assassinat de Johana Andrea, de 41 anys i nacionalitat colombiana, ha commocionat la localitat i també ha despertat pors entre la població, per la qual cosa els agents municipals han activat un protocol de seguretat en tot el terme i, especialment, en zones aïllades però freqüentades per corredors i vianants. L’objectiu, segons diuen, és traslladar “un missatge de tranquil·litat” a la ciutadania, a l’espera de la resolució del cas.

Des de la Policia Local de Borriana expliquen que s’ha incrementat la presència d’efectius en les tasques de control i prevenció en tots aquells punts habituals per a passejar o practicar altres esports. En concret, les autoritats han augmentat la vigilància a les rondes de circumval·lació, el Clot o localitzacions concretes de la zona marítima. En tot cas, ni tan sols se sap si Johana va ser atacada en aquest lloc o si, per contra, simplement van usar aquest camí per a desfer-se del cos i el crim es va produir en un altre punt.