Les noves restriccions a la Comunitat Valenciana es donaran a conéixer demà dissabte quan acabe la reunió del Consell amb la Interdepartamental. No obstant això, la resolució del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV), en la qual s’avalen les mesures que proposa el Govern autonòmic davant de la fi de l’estat d’alarma, permet intuir el nou horari de bars i restaurants a València, Alacant i Castelló, a partir de diumenge.

En el text, el TSJCV considera que “les mesures [de les quals ha informat la Generalitat] són proporcionades” i que “tracten de conjugar o encaixar de la millor manera possible” el trencacaps de “salut i economia”.

En aquest sentit, la resolució permet albirar el possible horari per a l’hostaleria a la Comunitat Valenciana, ja que recull que “l’extensió de l’inici de la limitació horària de mobilitat (fins ara estava en les 22.00 hores i ara passarà a les 00.00) permetrà també l’ampliació horària del tancament d’altres establiments, singularment l’hostaleria i la restauració (actualment a les 22.00 hores i que, previsiblement, s’ampliarà a les 23.30 hores)”.