Un jove estudiant de Carcaixent ha denunciat en xarxes socials els atacs que rep de manera reiterada per part d’un grup d’estudiants del centre. “Tots aquells que hi ha darrere estan cridant-me marieta des que he eixit de classe, tots, tots. En fi”, explica en un vídeo 35 segons de duració gravat després de l’eixida de l’institut, “Després diuen que no hi ha homofòbia”, afegeix.

El vídeo està sent molt compartit i comentat en xarxes socials. L’Ajuntament del municipi va publicar ahir un comunicat en el seu perfil oficial de Facebook per a condemnar els fets. “Condemnem rotundament tota discriminació que atempte contra la diversitat al nostre municipi. No volem ni podem consentir a la nostra ciutat cap mena d’agressió física o verbal... És necessari que evidenciem que l’orientació sexual i la identitat de gènere no poden ser motiu de burla... Des d’ací manifestem tot el nostre suport a la persona agredida i condemnem les actituds agressives per part dels seus companys de l’IES”.

📢 CONDEMNA FETS LGTBIQFÒBICS L’Ajuntament de Carcaixent condemna rotundament tota discriminació que atempte contra la...

Posted by Ajuntament de Carcaixent on Tuesday, May 11, 2021