La Guàrdia Civil ha localitzat un home de 80 anys, veí de Cartagena, en estat de xoc, fatigat, desorientat i amb signes de pèrdua de memòria que havia estat conduint per l'autovia A-7 amb els llums apagats, canviant de carril contínuament i frenant de manera brusca.

La Guàrdia Civil el va interceptar a Alberic, en l'autovia A-7 en direcció a València, i després de la seua localització, va patir un desmai i els agents el van assistir mentre arribaven els serveis mèdics.

Diversos conductors que s'havien vist obligats a esquivar-lo van comunicar la presència d'un cotxe que circulava sense llums a la nit, així com la marca i matrícula del vehicle, i la Guàrdia Civil va posar en marxa el dispositiu de cerca i localització d'aquest vehicle.

Una vegada el van localitzar, el van seguir durant diversos quilòmetres fins que el conductor va detindre la marxa i van observar que era d'edat avançada, estava desorientat, fatigat, en estat de xoc i amb clars signes de pèrdua de memòria.

Quan li van preguntar per la seua destinació, va patir un desmai i els serveis mèdics el van traslladar en ambulància a l'Hospital de la Ribera.

La filla d'aquest home n'havia denunciat la desaparició al post de la Guàrdia Civil de Torre Pacheco, en què va relatar que havia abandonat el seu domicili a Cartagena sense diners ni telèfon mòbil i sense haver avisat ningú, i advertia que necessitava prendre una medicació diària.

L'ancià va restar en observació hospitalària però es trobava en bon estat, segons va comunicar posteriorment la seua filla als agents.