L'Ajuntament de Loriguilla, en col·laboració amb la Federació de Polígons Empresarials de la Comunitat Valenciana (FEPEVAL) i l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), està organitzant una jornada empresarial dirigida a les empreses situades en la seua àrea industrial amb la finalitat de millorar el parc empresarial del municipi.

L'esdeveniment tindrà lloc el dia 29 de juny a la Casa de la Cultura de Loriguilla i comptarà amb la participació de l'alcalde de Loriguilla, Sergio Alfaro, el gerent de FEPEVAL, Diego Romá, i el gerent de l'Associació Empresarial REVA de Riba-roja i vocal de la junta directiva de la Federació de Parcs Empresarials de la Comunitat Valenciana, Carlos Peinado.

Una de les principals qüestions que es tractarà durant la trobada serà com afecta a les empreses de Loriguilla la Llei 14/2018 de gestió, modernització i promoció de les àrees industrials de la Comunitat Valenciana, ja que brinda importants oportunitats per a optimitzar el parc empresarial de Loriguilla.

Així mateix, la jornada també buscarà crear una associació empresarial del polígon de Loriguilla que connecte de manera més directa les empreses i l'Ajuntament.

L'alcalde recalca que és molt important que empresaris i Ajuntament estiguen en constant comunicació i que les necessitats del sector empresarial puguen ser escoltades pel consistori.