Agents de la Guàrdia Civil han localitzat fa escassos minuts les restes mortals de Wafaa Sebbah, de 19 anys, desapareguda des del 17 de novembre de 2019, en un pou que se situa en una finca relacionada amb la família de l'assassí confés. La finca pertanyia a la família del detingut, però va ser venuda fa un temps. Els treballs de rastreig s'han centrat en aquesta segona finca després de la inspecció a primera hora d'una altra propietat de l'avi de l'ara ja assassí confés.

La troballa del cadàver s'ha produït durant el registre amb georadar i bussos del terreny, tal com ha avançat a primera hora de hui Levante-EMV. La Guàrdia Civil ha decidit suspendre al migdia la cerca per comptar amb nova informació que apuntava al fet que "El Tuvi" podria haver-se desfet del cos de Wafaa en un pou d'una altra propietat pròxima. En aquesta segona inspecció el dispositiu ha comptat amb la participació del Grup d'Especialistes en Activitats Subaquàtiques de la Guàrdia Civil (GEAS) i també amb integrants del Grup de Rescat i Intervenció en Muntanya (GREM).

Els bussos i especialistes de muntanya de la Guàrdia Civil han localitzat el cadàver de Wafaa a l'interior d'un pou Perales Iborra

Va confessar l'assassinat i on havia llançat el cos de Wafaa

En tot moment, i segons han confirmat fonts de la investigació, el detingut ha col·laborat amb els agents. De fet ha sigut ell mateix qui ha ajudat a localitzar el pou en el qual va llançar el cos sense vida de Wafaa.

La troballa s'ha produït en presència del detingut, que ha sigut conduït emmanillat a primera hora de hui a aquest punt pels investigadors.

Fonts de la investigació confirmen que poc abans del migdia el detingut s'ha rendit i ha confessat que va ser ell qui va matar Wafaa. Posteriorment, "El Tuvi" ha reconegut que va llançar el cos al pou d'aquesta segona finca, coneguda com a Casa Vidalet. Aquesta propietat havia pertangut a la família de David S.O., però ja l'havia venuda.

La Guàrdia Civil porta "El Tuvi" al rastreig per a buscar Wafaa Agencia ATLAS

Va ser llavors quan els investigadors van sol·licitar la presència del GEAS i de la unitat de muntanya i van començar la cerca en el lloc indicat pel ja assassí confés. Els agents han localitzat el cos de Wafaa a l'interior del pou al voltant de les 15 hores.

El jutge d'instrucció número 4 d'Alzira, que està de guàrdia i a més és el responsable del cas des de la desaparició de Wafaa, acaba d'arribar a la finca per a procedir a l'alçament del cadàver.

Després de trobar el cadàver, els agents de l'equip d'investigació conjunt, format per especialistes en homicidis de València i de l'UCO, han informat el detingut que l'acusació que pesava sobre ell com a responsable de la desaparició de la jove s'ha agreujat i ara se li imputa un delicte d'homicidi.

La Guàrdia Civil ja ha demanat la presència de la comissió judicial per a procedir a l'alçament del cos i el trasllat a l'Institut de Medicina Legal (IML) de València, on se li practicarà l'autòpsia.