Els quatre partits amb representació a l’Ajuntament de Rafelbunyol (PSPV-PSOE, PP, Compromís i Ciutadans) han elaborat una proposta consensuada de sis dones a les quals dedicar un carrer i potenciar, així, la presència de les dones en la llista de carrers del municipi, que actualment és de només el 10 %.

Amb aquesta proposta, Manuela Solís Claràs (ginecòloga i investigadora), Concha Piquer López (cantant i pintora), María Moliner Ruiz (bibliotecària i lexicògrafa), Margarita Salas Falgueras (científica i bioquímica) i Concepció Aleixandre Ballester (ginecòloga i inventora) tindran un carrer en un barri on ja n’hi ha un altre dedicat a Clara Campoamor.

En plens anteriors, a partir de la necessitat de redenominar l’avinguda Rambleta des del carrer Cervantes, ara ja anomenada avinguda de la Serra Calderona, es va acordar que les del sector I es denominarien amb noms de dones amb una trajectòria recognoscible. “Aquesta iniciativa servirà per a reconstruir la genealogia de dones pioneres en les arts, les lletres i la ciència que no tenen el reconeixement que es mereixen”, valoren en el consistori.