L’Ajuntament de Cullera tancarà les platges durant la nit, per a evitar botellons, després de detectar-hi una gran afluència de joves el cap de setmana passat. El consistori defensa que és una mesura que busca garantir “la seguretat i la salut pública”.

Segons han explicat hui fonts municipals, la decisió s’empara en l’augment de la incidència acumulada de covid a la localitat durant les últimes setmanes. L’Ajuntament prohibirà “l’accés, la permanència i la circulació” en totes les platges de Cullera a partir de les 00.30 hores, a partir de la pròxima matinada, i es reobrirà a les 8 del matí. “Es mantindrà en vigor fins que s’adopte un altre acord sobre la base de l’evolució de la incidència de covid”.

L’alcalde de la ciutat, Jordi Mayor, ha denunciat en les seues xarxes socials la proliferació de botellons a la platja. “Aquestes imatges són intolerables després de tants mesos d’esforç”, ha comentat Mayor sobre una imatge en la qual apareixen centenars de joves en la costa sense respectar les mesures contra contagis.