La Policia Local de Sueca va sancionar, el cap de setmana passat, vint joves a les dues de la matinada —una hora més tard del toc de queda establit per a Sueca i 76 poblacions valencianes més— en un botelló que havien organitzat a la platja de Motilla, a les Palmeres.

Els assistents no respectaven cap classe de mesura de seguretat sanitària, consumien begudes alcohòliques i disposaven d’ambientació musical, segons van comprovar els agents de la Policia Local.

Des del mateix departament municipal constaten, a més, que s’han incrementat les actuacions en intervencions amb vehicles de mobilitat personal (patinets, bàsicament), en produir-se alguns incidents, fins i tot atropellaments, en voreres i espais pels quals no poden circular, raó per la qual ha calgut la proposta de sanció i la immobilització d’alguns d’aquests vehicles.

Amb l’arribada del mes d’agost i, per tant, de més turisme, han experimentat un increment significatiu d’intervencions d’auxilis humanitaris i sanitaris. Les exigències policials en la zona marítima suposa que puguen produir-se alguns delictes o robatoris a la ciutat.

“Per aquesta raó i de manera preventiva”, explicava el regidor de Seguretat Ciutadana, Carlos Ramírez, “s’està procedint a la identificació de persones que mostren alguna actitud sospitosa”. El regidor demana “als veïns i veïnes que, en cas d’observar la presència de persones estranyes o desconegudes, contacten amb la Policia Local per tal de previndre possibles robatoris”.